Ingredienser
- 70 g kokosmælk
- 40 g cashewnøddesmør (du finder linket i teksten)
- ½ tsk. soja sauce
- Citronsaft – et par dråber
Sådan gør du
Kom kokosmælk og cashewnøddesmør i en mindre gryde og rør rundt. Varm saucen op under omrøring til den tykner og damper let. Saucen må ikke koge.
Smag til med soja sauce og citronsaft. Afkøl saucen før servering.
Servering
Kokossaucen er velegnet som dip til kød, fisk, kartofler og kogte grøntsager. Brug også kokossaucen til Bowl med kylling og bønner.
TIP!
For lidt mere struktur og fylde kan saucen tilsættes finthakkede cashewnødder, så rist gerne lidt ekstra nødder, når ”smørret” tilberedes.
Holdbarhed
Kokossaucen kan holde ca. 2 døgn i køleskab i en lufttæt beholder.
Boghvede-majsgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på boghvedemajsgrød her.
Grønsagsmos i ovn
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på grøntsagsmos i ovn her.
Gumlegrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på gumlegrød her.
Havre-mandeldrys
Havre-mangeldrys er perfekt til yoghurt, tykmælk og andrede syrnede mælkeprodukter. Find opskriften her.
Hindbærgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på hindbærgrød her.
Hirsegrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på hirsegrød her.
Jordbærgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på jordbærgrød her.
Nøddeblanding
Brug som drys på grød, frugtmos og oven på tykmælk eller andre syrnede mælkeprodukter. Find opskriften på nøddeblanding her.
Orangemos
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på orangemos her.
Rød, sød og flot frugtmos
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på frugtmos her.
Frugtmos til grød og dessert
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på frugtmos her.
Cashewnøddesmør
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på cashewnøddesmør her.