Ingredienser

  • 70 g kokosmælk
  • 40 g cashewnøddesmør (du finder linket i teksten)
  • ½ tsk. soja sauce
  • Citronsaft – et par dråber

Sådan gør du

Kom kokosmælk og cashewnøddesmør i en mindre gryde og rør rundt. Varm saucen op under omrøring til den tykner og damper let. Saucen må ikke koge.

Smag til med soja sauce og citronsaft. Afkøl saucen før servering.

Servering

Kokossaucen er velegnet som dip til kød, fisk, kartofler og kogte grøntsager. Brug også kokossaucen til Bowl med kylling og bønner.

TIP!

For lidt mere struktur og fylde kan saucen tilsættes finthakkede cashewnødder, så rist gerne lidt ekstra nødder, når ”smørret” tilberedes.

Holdbarhed

Kokossaucen kan holde ca. 2 døgn i køleskab i en lufttæt beholder.