Opskrifter til børn fra 9-12 måneder
Barnet kan nu stort set spise det samme som resten af familien. Maden skæres i små stykker, men skal ikke moses. Barnet spiser med fingrene og øver sig i at spise med ske.
Opskrifterne er udviklet af ekspert i mad og ernæring til de mindste, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, og de tager naturligvis hensyn til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.
Læs om Kirsten Mikkelsen Ravnbøls tanker bag opskrifterne til barnet 9-12 måneder.
Fiskebøffer med ovnbagte kartoffelbåde, to slags sauce og ærte-broccolisalat
Fiskebøffer med ovnbagte kartoffelbåde, to slags sauce og ærte-broccolisalat. Sundt og lækkert mad til hele familien. Find opskriften her.
Gazpacho
Gazpacho er en spansk tomatsuppe, som spises kold. Sammen med brød er gazpacho et rigtig godt mellemmåltid. Find opskriften her.
Grøntsagsragout
Grøntsagsragout er en god måde at få masser af grøntsager på. Et sundt og lækkert måltid. Find opskriften her.
Grøntsagsragout med fisk og salsa rossa
Grøntsagsragout med fisk og salsa rossa. Et sundt og lækkert måltid med masser grøntsager. Find opskriften her.
Kebab med tomatsauce og grønt
Kebab med tomatsauce og grønt - et hit hos både store og små. Kan laves på forhånd. Find opskriften her.
Lyserød sauce
Nem og lækker sauce med bl.a. rødbede, kapers, persille, mayonnaise, yoghurt. Perfekt til både grønt og kød. Find opskriften her.
Salsa rosso
Salsa rosso er perfekt til ragout og andre retter. Nemt og hurtigt tilbehør til maden. Fuld af smag. Find opskriften her.
Tomatsauce
Den gode og nemme tomatsauxe som hele familien vil elske med masser af smag. Find opskriften her.
Yoghurt med frugt, korn og nødder
Yoghurt med frugt, korn og nødder er det perfekte mellemmåltid til børn. Find opskriften og andet inspiration her.
Æggekagge i ovn med kål og kartofler
Æggekagge i ovn med kål og kartofler. Vegetarisk og børnevenlig. Find opskriften og andet inspiration her.