Opskrifter til børn fra 4-6 måneder
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Skemad bør introduceres omkring 6 måneders alderen. Nogle børn er klar før, men start tidligst fra 4 måneders alderen.
Opskrifterne er udviklet af ekspert i mad og ernæring til de mindste, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, og de tager naturligvis hensyn til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.
Læs om Kirsten Mikkelsen Ravnbøls tanker bag opskrifterne til barnet fra 4 måneder.
Kokossauce til kød, fisk og grøntsager
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på kokossauce her.
Frugtmos til grød og dessert
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på frugtmos her.
Cashewnøddesmør
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på cashewnøddesmør her.
Boghvede-majsgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på boghvedemajsgrød her.
Grønsagsmos i ovn
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på grøntsagsmos i ovn her.
Gumlegrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på gumlegrød her.
Havre-mandeldrys
Havre-mangeldrys er perfekt til yoghurt, tykmælk og andrede syrnede mælkeprodukter. Find opskriften her.
Hindbærgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på hindbærgrød her.
Hirsegrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på hirsegrød her.
Jordbærgrød
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på jordbærgrød her.
Nøddeblanding
Brug som drys på grød, frugtmos og oven på tykmælk eller andre syrnede mælkeprodukter. Find opskriften på nøddeblanding her.
Orangemos
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på orangemos her.
Rød, sød og flot frugtmos
Grød og mos er velegnet som den allerførste mad. Find opskriften på frugtmos her.