Ærte- broccolipålæg

Mængde: ca. 150 g pålæg
Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

75 g broccoli
50 g ærter
1-2 friske mynteblade
1-2 spsk mayonnaise
1 citron


Sådan gør du

Rens broccoli og skær buketterne i mindre stykker og de små stokdele i tynde skiver.

Kom dem i en lille gryde sammen med ærterne og de skyllede mynteblade. Hæld 2 dl kogende vand over og kog uden låg i 5-7 minutter til broccolien er helt mør.

Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl med koldt vand.

Kom det hele i en minihakker sammen med 1 spsk. mayonnaise. Kør til det er hakket groft, men alligevel til at tygge for dit barn.

Smag til med mere mayonnaise, revet citronskal og få dråber citronsaft.


Servering

Server som dejligt pålæg på brød. Smør ¼ skive brød med et tyndt lag mayonnaise og kom ca. 1 spsk. ærte-broccolipålæg ovenpå.

TIP!

Pålægget er også velegnet som topping eller spread sammen med kød og fisk.


Holdbarhed

Kan holde sig et døgn på køl i en tætsluttende beholder.